Brasserie De 3 fonteinen: parel in het groen

Heerlijke maaltijden in een adembenemende omgeving

Wilt u eens écht genieten? Bezoek dan brasserie De 3 fonteinen. Waar? Op een steenworp van Brussel, in het groen van Vilvoorde. We verwelkomen u in een imposant decor, waarin u de buitenwereld vergeet. Schuif bij op ons adembenemende terras met zicht op de Franse tuinen. Neem een aperitiefje, kies uit onze ruime kaart en zet uw zorgen aan de kant.

Pure verwennerij

U houdt van stijl en grandeur? Dan bent u aan het juiste adres. Via de hoge plafonds en de authentieke houten vloeren keert u terug naar het gouden tijdperk. In brasserie De 3 fonteinen smelt een groots verleden samen met een eigentijdse keuken. Proef onze heerlijke gerechten, laat u overweldigen door het decor en u merkt het onmiddellijk: de tijd staat stil.

Elegante feesten

Organiseert u een feest? Dan kunt u bij ons terecht. U kunt onze feestzaal gebruiken vanaf 20 personen. Kom al eens de sfeer opsnuiven. Maak een wandeling langs de oogverblindende fonteinen en het magistrale park. Laat u overtuigen door de omgeving. Én door onze heerlijke gerechten en professionele bediening. Wilt u een elegant feest in een koninklijk kader? Dan hoeft u niet langer te zoeken. De deuren van brasserie De 3 fonteinen staan wagenwijd voor u open.

Oordeel gerust zelf. Kom langs, neem een kijkje op onze website of bel 02 251 95 73

Trefwoorden:

Restaurants, Zalen - Verhuur, Vilvoorde, Bienvenue, brasserie, carte, copyrights, de, feestzaal, fonteinen, info, information, jigo, kaart, la, les, photos, sale, sfeerbeelden, welkom, jobs,

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Onze mobiele App

Brasserie de 3 Fonteinen Menu

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Brasserie De Drie Fonteinen
Brasserie De Drie Fonteinen
Brasserie De Drie Fonteinen

Download onze mobile app voor iOS en Android smartphones
open/close
Klik op één van de store iconen om de app te downloaden